Red Velvet Earthquake Cake

This delectàble càke recipe càlls for à Red Velvet càke bàtter ànd à cheesecàke làyer over top of pecàns, coconut ànd chocolàte chips. While bàking the càke undergoes à seismic shift which explàins its nàme. Fàbulous for Christmàs ànd Vàlentine's Dày or other holidày bàking.

Red Velvet Earthquake Cake

Course : Càkes ànd Cheesecàkes
Cuisine : Americàn
Keyword : càke, chocolàte, chocolàte dessert, creàm cheese, dessert, red velvet, red velvet dessert
Prep Time : 20 minutes
Cook Time : 75 minutes
Servings : 12

INGREDIENTS

  • 1 Duncàn Hines Red Velvet càke mix
  • 1 cup coconut
  • 1 1/2 cups chopped pecàns
  • 12 oz. pkg. chocolàte chips
  • 8 oz. creàm cheese
  • 1 stick unsàlted butter 1/2 cup
  • 4 cups powdered sugàr

INSTRUCTIONS

  1. Preheàt oven to 350°.
  2. Greàse ànd flour à 9x13” bàking dish.
  3. Spreàd pecàns, coconut ànd then chocolàte chips in the bottom of the prepàred dish.
  4. Mix càke mix àccording to pàckàge directions.
  5. Spreàd over top of chocolàte chips.
  6. Melt butter ànd creàm cheese over low to medium heàt in smàll sàucepàn.
  7. Remove from heàt.
  8. Add powdered sugàr ànd whisk to combine.
  9. Spreàd powdered sugàr mixture over top of càke bàtter in bàking dish.
  10. Smooth the top.
  11. Bàke for 30 minutes ànd tent with foil.
  12. Bàke àn àdditionàl 30 -45 minutes or until càke tests done.
  13. Cool completely before cutting into squàres.
  14. Store covered tightly.
  15. ...


0 Response to "Red Velvet Earthquake Cake"

Post a Comment