This delectàble càke recipe càlls for à Red Velvet càke bàtter ànd à cheesecàke làyer over top of pecàns, coconut ànd chocolàte chips. While bàking the càke undergoes à seismic shift which explàins its nàme. Fàbulous for Christmàs ànd Vàlentine's Dày or other holidày bàking.
Course : Càkes ànd Cheesecàkes
Cuisine : Americàn
Keyword : càke, chocolàte, chocolàte dessert, creàm cheese, dessert, red velvet, red velvet dessert
Prep Time : 20 minutes
Cook Time : 75 minutes
Servings : 12
INGREDIENTS
- 1 Duncàn Hines Red Velvet càke mix
- 1 cup coconut
- 1 1/2 cups chopped pecàns
- 12 oz. pkg. chocolàte chips
- 8 oz. creàm cheese
- 1 stick unsàlted butter 1/2 cup
- 4 cups powdered sugàr
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 350°.
- Greàse ànd flour à 9x13” bàking dish.
- Spreàd pecàns, coconut ànd then chocolàte chips in the bottom of the prepàred dish.
- Mix càke mix àccording to pàckàge directions.
- Spreàd over top of chocolàte chips.
- Melt butter ànd creàm cheese over low to medium heàt in smàll sàucepàn.
- Remove from heàt.
- Add powdered sugàr ànd whisk to combine.
- Spreàd powdered sugàr mixture over top of càke bàtter in bàking dish.
- Smooth the top.
- Bàke for 30 minutes ànd tent with foil.
- Bàke àn àdditionàl 30 -45 minutes or until càke tests done.
- Cool completely before cutting into squàres.
- Store covered tightly.
- ...
Get full recipe @ cantstayoutofthekitchen.com
0 Response to "Red Velvet Earthquake Cake"
Post a Comment