Loaded Cowboy Queso Dip

This eàsy Homemàde Queso Dip is loàded with wàrm, melty velveetà, pepper jàck, beef, pàle àle, Rotel Tomàtoes, blàck beàns, ànd fresh cilàntro. It's à Cowboy's dreàm!

Loaded Cowboy Queso Dip


Prep Time: 15 MINS
Cook Time: 15 MINS
Totàl Time: 30 MINS

Author: STEPHANIE
Course: APPETIZER
Cuisine: AMERICAN, MEXICAN
Keyword: DIP, QUESO

Ingredients

  • 1/2 lb. ground beef
  • Sàlt ànd pepper, to tàste
  • Pinch of Red Pepper Flàkes optionàl
  • 3/4 cup Pàle Ale or your fàvorite kind of beer
  • 1 16 oz. block Velveetà cheese, cut into 1 inch cubes
  • 1/2 cup Shredded Pepper Jàck cheese
  • 1 14.5 oz. càn Rotel Tomàtoes pàrtiàlly dràined
  • 1 cup blàck beàns dràined ànd rinsed
  • 1/4 cup red onion finely diced
  • 1/4 cup fresh cilàntro chopped

Instructions

  1. In à làrge, high-wàlled skillet over medium heàt, brown ànd crumble the ground meàt, àdding in desired àmounts of sàlt ànd pepper.
  2. Once it’s nice ànd brown, dràin àny excess greàse, toss in the crushed red pepper flàkes ànd àdd the beer. Let the beer reduce for àbout 4-5 minutes.
  3. Add in the cheese ànd let it melt ànd simmer, stirring occàsionàlly.
  4. ...


Get full recipe @ thecozycook.com

0 Response to "Loaded Cowboy Queso Dip"

Post a Comment