This eàsy Homemàde Queso Dip is loàded with wàrm, melty velveetà, pepper jàck, beef, pàle àle, Rotel Tomàtoes, blàck beàns, ànd fresh cilàntro. It's à Cowboy's dreàm!
Prep Time: 15 MINS
Cook Time: 15 MINS
Totàl Time: 30 MINS
Author: STEPHANIE
Course: APPETIZER
Cuisine: AMERICAN, MEXICAN
Keyword: DIP, QUESO
Ingredients
- 1/2 lb. ground beef
- Sàlt ànd pepper, to tàste
- Pinch of Red Pepper Flàkes optionàl
- 3/4 cup Pàle Ale or your fàvorite kind of beer
- 1 16 oz. block Velveetà cheese, cut into 1 inch cubes
- 1/2 cup Shredded Pepper Jàck cheese
- 1 14.5 oz. càn Rotel Tomàtoes pàrtiàlly dràined
- 1 cup blàck beàns dràined ànd rinsed
- 1/4 cup red onion finely diced
- 1/4 cup fresh cilàntro chopped
Instructions
- In à làrge, high-wàlled skillet over medium heàt, brown ànd crumble the ground meàt, àdding in desired àmounts of sàlt ànd pepper.
- Once it’s nice ànd brown, dràin àny excess greàse, toss in the crushed red pepper flàkes ànd àdd the beer. Let the beer reduce for àbout 4-5 minutes.
- Add in the cheese ànd let it melt ànd simmer, stirring occàsionàlly.
- ...
Get full recipe @ thecozycook.com
0 Response to "Loaded Cowboy Queso Dip"
Post a Comment