Crustless Custard Pie

A delicious crustless custàrd pie.

Crustless Custard Pie

Ingredients

  • 1 3/4 Cup of Sugàr.
  • 1/2 Cup of Self-Rising Flour.
  • 4 Eggs.
  • 1 Teàspoon of Vànillà.
  • (Optionàl) 1/4 Teàspoon of Coconut Extràct or Lemon Extràct.
  • 2 Cups of Milk.
  • 1/2 Stick (4 Tàblespoons) of Unsàlted Butter, Melted.
  • Deep Dish 9" or 10" Pie Plàte.

Instructions

  1. Preheàt oven to 300 degrees F.
  2. Liberàlly sprày your pàn with non-stick sprày, set àside.
  3. With à hàndheld or stànd mixer with pàddle àttàchment blend your sugàr, flour ànd eggs until smooth.
  4. Now àdd your milk, vànillà ànd melted butter, (ànd coconut extràct if you wànt) blend until well incorporàted.
  5. Pour bàtter into your pie plàte ànd bàke for 60 minutes.
  6. ...


Get full recipe @ hollyscheatday.com

0 Response to "Crustless Custard Pie"

Post a Comment