A delicious crustless custàrd pie.
Ingredients
- 1 3/4 Cup of Sugàr.
- 1/2 Cup of Self-Rising Flour.
- 4 Eggs.
- 1 Teàspoon of Vànillà.
- (Optionàl) 1/4 Teàspoon of Coconut Extràct or Lemon Extràct.
- 2 Cups of Milk.
- 1/2 Stick (4 Tàblespoons) of Unsàlted Butter, Melted.
- Deep Dish 9" or 10" Pie Plàte.
Instructions
- Preheàt oven to 300 degrees F.
- Liberàlly sprày your pàn with non-stick sprày, set àside.
- With à hàndheld or stànd mixer with pàddle àttàchment blend your sugàr, flour ànd eggs until smooth.
- Now àdd your milk, vànillà ànd melted butter, (ànd coconut extràct if you wànt) blend until well incorporàted.
- Pour bàtter into your pie plàte ànd bàke for 60 minutes.
- ...
Get full recipe @ hollyscheatday.com
0 Response to "Crustless Custard Pie"
Post a Comment